Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Wallpaper merek introduksi- Brewster

Wektu: 2022-06-19 Hit 40

5.1

Brewster minangka salah sawijining perusahaan multinasional wallpaper paling tuwa lan paling gedhe ing donya, sing sadurunge bisa dilacak ing taun 1892.

 

Brewster wis entuk International wallcovering pabrik ing Toronto, pabrik Fine Décor ing Holmes Chapel, Inggris, lan perusahaan wallpaper misuwur CHESAPEAKE ing Amerika Serikat, sing nduweni kapasitas produksi wallpaper sing kuwat banget. Kabeh produk Brewster cocog karo standar lingkungan sing ditetepake dening negara Eropa, Amerika lan Asia.

 

Wallpaper Brewster utamané karo non-dirajut minangka basa kertas, lumahing dijamin karo lapisan akrilik, teknologi khusus kanggo nggawe lumahing wallpaper presents raos telung dimensi luwih. Tekstur basa kertas non-dirajut apik lan alus, sawise tes kobong lan netes, permukaan wallpaper tanpa jejak kobong, bakal dibusak resik sawise ora ana pratandha infiltrasi sing jelas, rasa kelembapan ora gedhe, tahan api lan tahan kelembapan apik. Kajaba iku, nulis potlot ing lumahing wallpaper bisa gampang dibusak, dibusak lan lumahing asli uga, resistance noda uga worth affirmed.

 

Wallpaper Brewster nyakup Eropa lan Amerika Serikat klasik, modern, neoklasik, deso, bocah-bocah lan gaya seni liyane, kanggo dekorasi omah kanggo nggawa macem-macem gaya seni.

 

"Multi-grain koleksi" punika loreng minangka tema saka Amerika Serikat wallpaper, jembaré lan panah, werna staggered owah-owahan saka loreng vertikal bisa menehi efek visual saka mulet spasi, cocok banget kanggo area cilik saka kamar. Wallpaper nggunakake bahan kertas murni, sanajan breathability lan kekiatan saka non-dirajut miskin, nanging efek printing banget, jurusan dhuwure reproduksi werna. Gaya pola belang klasik iki serbaguna, yen sampeyan ngadhepi macem-macem indecision wallpaper, sampeyan bisa nimbang wallpaper.