Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Tim desain profesional nggawe ide sampeyan dadi nyata

Wektu: 2022-06-16 Hit 30

desain1

Apa sampeyan bingung yen sampeyan duwe ide nanging ora ana sing bisa mbantu sampeyan ngerteni? Yen sampeyan browsing situs web kita, kita congratulate sampeyan nemokake supplier tengen.

Hunan Hanyi Home Decor Co., Ltd. didegake ing 2012. Kanthi konsep "desain + produk + layanan", kita nglayani saben pelanggan kanthi ati. Produk kita diekspor menyang luwih saka 80 negara lan wilayah kanthi reputasi dhuwur.

Ing pimpinan Ms. Chen (Jinzi), sing duwe pengalaman desain luwih saka 10 taun, tim desain asli tansah manut "inovasi, efisiensi, tanggung jawab". Lan tansah nyedhiyani pelanggan karo konsep desain kelas siji, saestu nggawe pribadi & selaras desain kanggo pelanggan. Ing wektu sing padha, dheweke bakal nambah unsur sing paling modis ing desain anyar. Dadi yen sampeyan pengin nggawe desain dhewe ing pasar lokal, hubungi kita lan nuduhake desain kasebut. Tim desain kita uga bakal nerusake ide dhewe kanggo nggawe sampurna.

OEM lan ODM tampi. Desain asli sing unik, sampeyan worth iku.